Dan dreves

Da, 27. april je državni praznik, vendar ali ste vedeli, da je na ta dan tudi svetovni dan dreves?
Ta dan je namenjen drevesom in krepitvi ozaveščenosti o njihovi pomembni vlogi, ki jo imajo v našem okolju in pomenu, ki ga imajo za naše življenje.

Eden od načinov, kako lahko počastimo ta dan , je tudi tako, da zmanjšamo porabo papirja v vsakdanjem življenju. In kako bi to lahko enostavneje, kot z vpeljavo brezpapirnega poslovanja.
To lahko vključuje uporabo elektronskih dokumentov, digitalnih komunikacijskih metod, implementacijo dokumentnih sistemov, digitalizacijo procesov in drugih trajnostnih praks.

Brezpapirno poslovanje ima številne prednosti, vključno z zmanjšanjem količine papirnih odpadkov, ohranjanjem naravnih virov ter izboljšano organizacijo in učinkovitost poslovnih procesov. Z zmanjšanjem porabe papirja lahko pomagamo zmanjšati tudi ogljični odtis in prispevamo k bolj trajnostni prihodnosti.

Z majhnimi koraki proti brezpapirnemu življenjskemu slogu lahko močno vplivamo na naše okolje. Praznujmo dan drevesa tako, da se zavežemo k bolj trajnostni prihodnosti.

V podjetju Mikroprimar vam bomo v ta namen, v mesecu maju, brezplačno svetovali kako do brezpapirnega poslovanja v petih preprostih korakih in vam razkrili vse pozitivne učinke na vaše poslovanje.

Rezervirajte svoj termin na:
https://outlook.office365.com/owa/calendar/Mikroprimardoo@mikroprimar.onmicrosoft.com/bookings/