Svetovni Dan brez papirja

6. november je svetovni Dan brez papirja!

Ob Dnevu brez papirja želimo z vami deliti nekaj misli o pomenu digitalizacije in njen vpliv na naše okolje.
S prehodom na digitalne procese, elektronsko hrambo in uporabo pametnih tehnologij, lahko znatno zmanjšamo porabo papirja v organizaciji, s tem pa ohranjamo naše gozdove in naravno okolje.
Digitalizacija ni le pomembna pri varčevanju in obvladovanju stroškov, temveč tudi eno ključnih orodij za ohranjanje okolja. Z elektronskimi dokumenti, e-računi in digitalnimi platformami lahko bistveno zmanjšamo potrebo po tiskanju in s tem zmanjšamo naš ogljični odtis.
Poleg tega nam digitalizacija omogoča večjo učinkovitost, enostavnejše upravljanje podatkov in hitrejšo izmenjavo informacij, ki jih potrebujemo za sprejemanje ustreznih odločitev.
Danes, ob Dnevu brez papirja, vas spodbujamo, da razmislite o svojih vsakodnevnih navadah in kako lahko prispevate k ohranjanju našega planeta. Uporabljajmo digitalne rešitve, zmanjšajmo odpadke in skupaj gradimo bolj trajnosten svet za vse nas.

Ob Dnevu brez papirja smo za vas pripravili posebno akcijo. Za vse nove naročnike na dokumentni sistem DocuWare Cloud, podarjamo obnovljen dokumentni skener Panasonic. Akcija velja do 30.11.2023 oz. v skladu z razpoložljivostjo zalog.

V kolikor želite več informacij, rezervirajte svoj termin za kratek Teams sestanek: https://bit.ly/3u0JTtU